Coinbase sent til festen med ETH 2.0 ventende venteliste

Coinbase sent til festen med ETH 2.0 ventende venteliste

Den amerikanske kryptobørsgigant Coinbase har endelig tilsluttet sig festen med at satse på Ethereum 2.0, men som de fleste ting på børsen er der ventetid.

I en meddelelse den 17. februar erklærede Coinbase, at det åbnede en venteliste for kunder, der ønsker at deltage i ETH 2.0-indsatsen.

”Ved at tilmelde sig ventelisten i dag vil Bitcoin Loophole kunderne være først i køen for at optjene ETH2-belønninger. At blive belønnet med forskellige kryptokurver er en af ​​vores største anmodninger. ”

ETH2-belønninger kommer snart til Coinbase. Lær hvordan du muligvis kan få din Ethereum til at arbejde og tjene op til 7,5% i april. Deltag i ventelisten: https://t.co/ho0WBzubHj pic.twitter.com/86zhqGHvOT

– Coinbase (@coinbase) 16. februar 2021

Hvor er listen igen?

Imidlertid gav indsatssiden faktisk ikke en åbenbar måde at deltage i nogen liste på tidspunktet for skrivning. Som med de fleste ting, Coinbase relaterede, var der begrænsninger;

„For at satse på Coinbase skal du have din identitet verificeret med et gyldigt TIN-arkiv og være bosat et sted, hvor indsats er tilladt.“

Der var flere links til „supportcentret“, men ingen omtale af ETH 2.0-indsats eller nogen liste til at deltage i. Det var en gammel side om Tezos. Meddelelsen tilføjet;

”Når der ikke er venteliste, kræves der ingen minimumsbeløb for at indsætte, og kunder kan konvertere, indsætte og optjene belønninger på en del af Ethereum i stedet for hele deres saldo. De vil også være i stand til at se deres belønninger tilføje i realtid gennem livstidsbelønningstiperen i Coinbase-appen eller på Coinbase.com. ”

Der blev heller ikke nævnt gebyrer, men de er sandsynligvis ikke små i betragtning af de 25%, det tager i provision fra Tezos stakers. Coinbase lover et afkast på op til 7,5% på ETH 2.0, men den faktiske APY er tættere på 9%, hvilket giver en ide om, hvor meget af et snit de vil tage.

Sidste til The Staking Party

Coinbase er mindst to måneder bag sine konkurrenter med dette, da børser som Binance, Huobi, OKEx og Kraken tilbød ETH 2.0-indsats kort efter Beacon Chain blev lanceret i begyndelsen af ​​december – og der var ingen venteliste.

Binance har forenklet indsatsen med instrumentbrættet og leverer BETH-tokens, der repræsenterer mængden af ​​indsat ETH. I skrivende stund havde Kraken det største beløb, der blev sat med over 470.000 ETH ifølge Etherscan, mens Binance havde 288.000 fordelt på flere adresser.

Ventelister ser ud til at være et fælles tema for Coinbase, som kun har lanceret en række crypto-belønningsprogrammer for at tiltrække lange lister over klager fra utilfredse kunder, der sidder fast på ventelister for dem.